Van Gestel Solar Cleaning - Laat tijdig uw zonnepanelen reinigen,u word er alleen maar beter van

Hoe wordt er gereinigd ?

Het reinigen van uw zonnepanelen gebeurd in de eerste plaats met OSMOSE ( zeker GEEN leidingwater vanwege de aanwezigheid van kalk en ijzer ) en met een ZEER zachte borstel(die speciaal ontworpen is om zonnepanelen te reinigen) die GEEN krassen maakt op uw zonnepanelen maar toch voldoende sterk is om het vuil te verwijderen.
Om bij uw zonnepanelen te geraken maken we ook gebruik van een telescoopsteel zodat we op een veilige maar toch een efficiënte manier de zonnepanelen kunnen reinigen.


OSMOSE is water waaruit het kalk en ijzer zijn verwijderd, hierdoor droogt het glasoppervlak na wassen  streeploos op.
Er worden GEEN detergenten gebruikt.
De reinigende werking ontstaat door de aanwezigheid van vrije positief geladen waterstofionen en vrije negatief  geladen hydroxine-ionen in puur water wat voor een opmerkelijk vuiloplossend vermogen zorgt,maar om zeker te zijn dat uw zonnepanelen na reinigen zuiver zijn voeg ik in een tank(www.romac.nl) van 500 lt. een kleine hoeveelheid ROFIX OSMOSE-glans toe.Dit is een product dat een zeer sterk oppervlakte spanning verlagend middel is voor de glazenwasser.
ROFIX OSMOSE-glans wordt bij uitstek ingezet in osmose water, zodat vervuiling effectief bevochtigd en afgevoerd wordt. 
ROFIX OSMOSE-glans is ABSOLUUT neutraal, waardoor een streeploos resultaat verkregen wordt.Stel dat er tijdens het reinigen zonnepanelen zijn die zodanig aangeslagen zijn door bv. roetuitstoot van de hout-en of mazoutkachel of mos dan kan ik nog gebruik maken van ALL PURPOSE CLEANER NR.1.


Dit product is dan ook biologisch afbreekbaar en vormt geen enkel probleem voor het drinkwater en het milieu.
Let op het EURO-logo naast GREEN CARE.